Zámecké Hodování 2018 v areálu zámku Karlova Koruna
V areálu zámku Karlova Koruna se v sobota 11. a v neděli 12. srpna 2018 uskuteční ZÁMECKÉ HODOVÁNÍ, které nabídne bohatou přehlídku dobrého jídla, doplněnou o doprovodný program.
Festival zve návštěvníky do tří hlavních sekcí:
- Kulinářskou show
- Prodej sýrových specialit a prezentaci restaurací
- Dětský koutek
Akce se koná areálu zámku Karlova Koruna. Vstupné v ceně 60 Kč pro dospělé či 40 Kč pro studenty či důchodce bude k zakoupení na místě, při nákupu v předprodeji přes TicketStream předejdete frontám a půjdete rychlým VIP vstupem.
Akce se koná v časech:
- Sobota 11.00-20.00
- Neděle 10.00-18.00
Na místě bude kulinářská show šéfkuchaře Petra Erina Kováče, Prezidenta Culinary Club ČR, člena World Masterchef Society a Zlatého kuchaře – volba veřejnosti, hvězda TV pořadu Život z Pánve. Bude vařit lososa s kokosem a citrusy, grilovaného tuňáka na salátu s citrusovým vinagretem nebo krevety v kokosovém těstíčku. Dále představí s hostem Květou Vondrákovou zdravou kuchyni a to na téma Irský mech a sýr trochu jinak.
Pro rodiny s dětmi je připraven i dětský koutek.
Během celého festivalu je pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program, taneční vystoupení a spousty koncertů: Taneční kroužek Latinskoamerických tanců v Chlumci nad Cidlinou, zpěvák Jakub Tichý a kapela Zámecké saxofonové kvarteto.
Návštěvníci budou mít možnost ochutnat a zakoupit si domů spousty specialit a to stánků společností: Kamelie – Víno z Francie, Food Truck „Bonjour“, Waffle Brno, Beskydská Likérka, Mama Afrika, Atelier Sladkostí, Sri Lanka Curry House, Nos Macarons, Cheesy Market, Tefal OptiGrill, Chilli Market, Nos Macarons, …
Zámecké Hodování je rodinnou událostí s dětskou zábavou, soutěžemi, ukázkami vaření, koncerty a dalším doprovodným programem!
Program Chlumec – Zámecké Hodovaní 2018
Sobota 11/08
- 11:15 : Latinky Chlumec nad Cidlinou
- 11:30 : Vaření s Květou – RAW ovocné zmrzliny
- 12:00 : Latinky Chlumec nad Cidlinou
- 12:30: Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Losos, filetování, losos s kokosem a citrusy
- 13:00 : Latinky Chlumec nad Cidlinou
- 13:30 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Grilovaný tuňák na salátu s citrusovým vinagretem
- 14:00 : Latinky Chlumec nad Cidlinou
- 14:30 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Krevety v kokosovém těstíčku
- 15:00 : Zámecké saxofonové kvarteto
- 15:30 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Tataráček z lososa na opečeném toustu
- 16:00 : Zámecké saxofonové kvarteto
- 16.15 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Losos, filetování, losos s kokosem a citrusy
- 16:45 : Zámecké saxofonové kvarteto
- 17:15 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Tataráček s tuňáka s bílou ředkví
- 17:45 : Zámecké saxofonové kvarteto
- 18:20 : Vaření s Květou – Sladké vegetariánské mlsání
Neděli 12/08
- 10:20 : Vaření s Květou – RAW ovocné zmrzliny
- 11:00 : Latinky Chlumec nad Cidlinou
- 11:30 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Losos, filetování, grilovaný losos s pečenou středomořskou zeleninou
- 12:30 : Latinky Chlumec nad Cidlinou
- 13:30 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Grilovaný tuňák, pečená středomořská zelenina
- 14:00 : Koncert – Jakub Tichý
- 14:30 : Vaření s Květou – Sladké vegetariánské mlsání
- 15:00 : Koncert – Jakub Tichý
- 15:30 : Petr Erin Kováč Prezident Culinary Club ČR, hvězda TV pořadu Život z Pánve – Tataráček z lososa na opečeném toustu
- 16:00 : Koncert – Jakub Tichý
- 16.30 : Vaření s Květou – Sladké vegetariánské mlsání
- 17:00 : Koncert – Jakub Tichý