Šumavská bramboračka
pro 4 osoby příprava: 15 minut | vaření: 20 minut Ingredience: 100 g sádla1 velká cibule50 g hladké mouky1 l zeleninového vývaru40 g celeru40 g petržele40 g mrkve2 hrsti sušených …
pro 4 osoby příprava: 15 minut | vaření: 20 minut Ingredience: 100 g sádla1 velká cibule50 g hladké mouky1 l zeleninového vývaru40 g celeru40 g petržele40 g mrkve2 hrsti sušených …
Výstava hub se koná 4. – 5. října 2013 od 9:00 do 18:00 hodin ve Společenském domě v Tyršově ulici ve Slatiňanech. Přijďte se s rodinou podívat na různé druhy …
Papír patří mezi nejtradičnější sběrné suroviny. Zároveň je také materiálem, který lze snadno opakovaně využít, a to jako papírenskou vlákninu či při termickém zpracování jako zdroj energie. Nejvýznamnější formou recyklace …
V neděli, 2. října 2011, se koná mykologická vycházka, kterou vedou Pavel Brůžek a Václav Kobera, a kteří představí všechny druhy (jedlých i nejedlých) hub, které účastníci vycházky na Podhůru naleznou. Sraz je …
Dobrovolníci Střední školy zdravotnické a sociální Chrudim pořádají sběr autolékárniček.