dezert
Jídlo s tradicí – Plněný perník
Rychlý ananasový dezert
Jablkový koláč se sněhem
Nebezpečně dobrý jablečník
Domácí medovník
Ingredience: 3 vejce300 g krupicového cukru1 heru3 lžíce tmavého medu1 lžičku jedlé sody400 g hladké mouky 00 extra Na krém: 1 plechovku slazeného kondenzovaného mléka300 g másla
Banánovo-broskvové tiramisu
Ingredience:smetana ke šlehání 2 ksmascarpone 1 kspomazánkové máslo 1 kszakysaná smetana 1 ksbanán 3 ksbroskve plechovkarumgrankomoučkový cukr 4 lžícekáva (silné presso nebo instantní) 1 šálekdětské piškoty velký sáček
Jahodové obláčky
Tento dezert je velice dobrý obzvláště na teplé letní dny. Příjemně Vás ochladí a velice si pochutnáte. Obzvláště milovníci jahod si přijdou na své.