Recepty a vařeníSoutěže

SOUTĚŽ o ty pravé dobroty z Uzenářství Oldřiš

Termín soutěže 30. 3.–30. 4. 2023 

Uzenářství OldřišUzenářství Oldřiš je rodinná firma, která nabízí domácí uzeniny a čerstvé maso. Uznávají poctivou a dobře odvedenou práci. Udí tradičním způsobem pomocí kouře ze dřeva, které sami pečlivě vybírají a připravují. Odmítají udit pomocí moderních pseudo-uzenářských metod. Věřte tomu, nebo ne – obhájit poctivé uzení před úřady v dnešní době plné nesmyslných nařízení, to nebylo ani trochu snadné. Ale nevzdali to a všechny potřebné zkoušky a oprávnění vybojovali. Díky tomu vám mohou nabídnout výrobky, kterými jsou si naprosto jisti. Prodávají a udí totiž kvalitní maso, pěkně po staru, kouřem, s citem a s láskou. Jedině tak je tahle práce baví.

Vyberte si z jejich nabídky uzenin a čerstvého masa přímo na jejich e-shopu. Některé výrobky je možnost poslat přímo k vám domů. Například oblíbená “slaninová marmeláda”, které u nich říkají “Slaninovka”.

 


Chcete-li vyhrát

ty pravé dobroty z Uzenářství Oldřiš,

odpovězte e-mailem na soutěžní otázku,


staňte se fanoušky některé z našich sociálních sítí  
Facebooku, Twitteru či Instagramu

a fanoušky některé ze sociálních sítí Uzenářství Oldřiš 
Facebooku či Instagramu.


Výherci budou kontaktováni nejpozději do 3 dnů po ukončení soutěže e-mailem.

 



SOUTĚŽNÍ OTÁZKY


1) Kolik výrobků celkem najdete aktuálně na e-shopu Udíme s láskou?


2) Kterou z výher byste chtěli vyhrát a proč právě tu?


Mrkněte na www.udimeslaskou.cz, tam určitě odpověď na první otázku najdete.



Tři  podmínky, které je nutno splnit pro zařazení do slosování:


1)  odpovědět e-mailem 
na adresu soutez@chrudimka.cz

    – 
Předmět e-mailu:  Soutěž – Udíme s láskou
    – Text e-mailu
     odpověď na soutěžní otázku
     jméno a příjmení
     bydliště – město
     odkaz na váš profil sociální sítě, ve které jste našim fanouškem

2)  být fanouškem některé z našich soc. sítí – Facebooku, Twitteru či Instagramu

3)  být fanouškem některé ze soc. sítí Uzenářství Oldřiš – Facebooku či Instagramu
      
   


Sdílejte navíc veřejně tuto stránku na sociální síti a máte dvojitou šanci vyhrát!


 

VÝHRY

1. cena – 3x Slaninovka

Slaninová marmeláda se vyrábí z uzeného boku a způsob přípravy je skutečně podobný přípravě klasické marmelády. Nejdříve osmažíme dozlatova cibulku, potom přidáme vyškvařený uzený bok, jablečný ocet, bourbon, cukr a česnek a smícháme dohromady. Na závěr celou směs vaříme 6 hodin. Za tepla plníme do skleniček.

Slaninovou marmeládu můžete použít jako dochucovadlo k masu, do burgerů, ke grilovanému hermelínu, do zapečených sýrových toastů, nebo jenom tak na lžičku když Vás honí mlsná. Někdo ji má rád jen tak namazanou na pečivu. Určitě ji vyzkoušejte! V naší nabídce naleznete i pikantní variantu s přídavkem chilli papričky.



Slaninovka

 

2. cena – 2x Uzená vepřová panenka

Dáváme si záležet, aby nebyla vysušená a zároveň v ní ucítíte tóny kouře z čistého dřeva, které si pro uzení vlastnoručně připravujeme. Uzená vepřová panenka nakrájená na silnější plátky se hodí k pečivu. Tenké plátky se pak hodí na přípravu velmi chutných a výživných svačinek v podobě pannini, zapečených toustů a jiného pečiva třeba s bylinkovým pestem a podobně.

Krásnou večerní pohodu pak doladí tenké plátky naší uzené vepřové panenky v kombinaci s lahvinkou vína. Tak dobrou chuť a příjemný večer!

 

Uzená vepřová panenka

 

3. cena – Uzený vepřový bok

Uzený vepřový bok je jemný a lahodný. Lze jej servírovat k vínu i pivu. Jeho chuť vás vrátí do dětství, když udili vaši dědečkové – pěkně poctivě a s láskou stejně, jako my.

Skvělý chuťový zážitek vám dodá náš uzený bok nakrájený na centimetrové plátky, které následně zabalíte do alobalu a dáte na gril. Alobal zabrání vysušení a zároveň udrží všechnu šťávu uvnitř masa. Potom stačí už jenom servírovat.

Je to lahoda, která nikdy neomrzí.

 

Uzený vepřový bok

 

 

Výhry věnuje do soutěže


Uzenářství Oldřiš

 

Uzenářství Oldřiš - soutěž

 

Soutěž naleznete také na největších českých soutěžních portálech
Soutěž | Soutěže | České soutěže | Soutěže 24

 

Líbil se vám článek? Podělte se o něj s přáteli.