FRESH FESTIVAL 2018 spouští vánoční předprodej s jedinečným dárkem
Milujete dobré jídlo? V tom případě pro vás máme tip na zajímavý vánoční dárek. Pořadatelé tradičního Fresh festivalu tento týden odstartovali předprodej limitované série vstupenek, díky kterým nejen ušetříte, ale hlavně získáte jedinečný zážitek v podobě školy čepování piva s vítězem mistrovství České republiky!
Pod dohledem Mastera Bartendera budete mít možnost naučit se jak správně čepovat a v závěru ochutnat vlastnoručně načepovaný orosený půllitr nejslavnějšího ležáku světa Pilsner Urquell! Neváhejte a využijte včas výhodné nabídky! Předprodej zvýhodněných vstupenek je do každého města omezen počtem 2000 kusů. Vstupenky lze objednat online na www.freshfestival.cz/vstupenky nebo v síti GoOut a Ticketportal.
CO VÁS ČEKÁ
Nastávající 8. ročník FRESH FESTIVALU 2018 se chystá opět přinést možnost ochutnat skvělou gastronomii nejen ze všech koutů naší země, ale doslova z celého světa. Pořadatelé pro tento ročník vybrali tyto osvědčená města Plzeň, Liberec, České Budějovice a Pardubice.
Města a termíny konání festivalu:
Plzeň, 19. – 20. 5. 2018
Liberec, 26. – 27. 5. 2018
České Budějovice, 9. – 10. 6. 2018
Pardubice, 16. – 17. 6. 2018
Po všechna předchozí léta jsme se snažili, aby festival provázela dobrá nálada a pohoda, proto jsme pro tento ročník zvolili motto “MILUJEME DOBRÉ JÍDLO!“
Díky celé řadě osobností spojených s jídlem nejvyšší kvality se můžete těšit na spoustu nových receptů a další gastronomické zážitky s neopakovatelnou atmosférou. Program budou tradičně provázet oblíbená kuchařská show v čele se Zdeňkem Pohlreichem a kulinářské workshopy s nejlepšími kuchaři České republiky, kteří zábavnou formou spolupracují s diváky přímo z pódia.
Tak jako v minulých ročnících je oficiálním spolupořadatelem festivalu televize Prima. Opět se můžeme těšit na známé tváře a moderátory, jako například na Sandrou Parmovou, která se “s chutí” a profesionalitou ujme moderování oblíbené workshop stage.
KAŽDÝ SI NAJDE TO SVÉ
Na festivalu se Vám představí TOP restaurace z vybraného regionu, které vynikají moderní a nevšední přípravou jak české, mezinárodní, zážitkové a v neposlední řadě stále více žádané extrémní gastronomie.
Milovníci ležáku Pilsner Urquell se mohou těšit na vynikající, profesionálně načepovaný ležák, jehož chuť ke – vátku jídla a pití” neodmyslitelně patří.
Festivalem vás bude provázet rozmanitá nabídka rodinných minipivovarů, nejlepších vinařství a ochutnávek z české i zahraniční produkce.
Špičková odrůdová vína z Vinařství Piálek & Jäger se navíc stanou součástí zážitkové gastronomie propojením vín s pokrmy uvařenými během cooking show na hlavní pódiu festivalu.
Všem fanouškům dobré kávy se budou věnovat mistři ve svém oboru, baristé, kteří formou workshopů předvedou nejnovější trendy v přípravě tohoto aromatického nápoje.