BOSCH FRESH FESTIVAL již tento víkend v Pardubicích. Praktické informace pro návštěvníky!
Gurmánský festival v Pardubicích startuje, již po páté, tento víkend 17. a 18. června 2017. Pro návštěvníky je připraveno dobré jídlo a pití, klasická i netradiční gastronomie, zahraniční speciality, živé show věhlasných šéfkuchařů a další bohatý sobotní a nedělní program.
Na čtyřech pódiích budou kuchaři pro gurmánské nadšence připravovat nejen klasickou gastronomii, molekulární kuchyni, extrémní catering nebo speciality všemožných zahraničních kuchyní, ale také lahůdky z grilu nebo výbornou kávu v rámci Coffee stage by Siemens. Účastníci mohou show nejen sledovat, ale také se aktivně zapojit.
V sobotu a neděli se na pódiu vystřídají kuchařská esa.
Sobotní program začne v 11 hodin, kdy na hlavním pódiu vystoupí kuchař Filip Topfer se svou show z foie gras. K poledni bude program gradovat a přesně ve 12 hodin přivítají návštěvníci hvězdu festivalu, Zdeňka Pohlreicha. Kromě něj se ale můžou těšit také na Karolínu Kamberskou, mixologa Tomáše Kubíčka, školu čepování piva s Vojtěchem Homolkou nebo hmyzí speciality s Petrem Ocknechtem.
Nedělní akce se ponese v neméně atraktivním duchu, ale především v duchu většího klidu a pohody. V neděli se na podiích vystřídá michelinský kuchař Oldřich Sahajdák, uznávaný šéfkuchař Radek David, který bude vařit s pardubickým perníkem nebo Viet Anh Doan, alias Liu ze seriálu Ohnivý kuře.
Součástí festivalu v Pardubicích bude soutěž o Východočeskou restauraci roku, které se zúčastní TOP restaurace Východočeského regionu a okolí se svým soutěžním degustačním menu. O vítězi letošního ročníku mohou návštěvníci, spolu s odbornou porotou, rozhodnout svými hlasy v průběhu celého festivalového víkendu.
Praktické informace
Místo konání: Areál dostihového závodiště – Agrofert park. Pražská 607, Pardubice
K dispozici budou dva vstupy do festivalového areálu. Hlavní vstup bude hlavní bránou dostihového závodiště a druhý vstup bude zadní bránou závodiště z ulice Pražská. Budou zde umístěny pokladny, ve kterých budou k zakoupení vstupenky. Akreditovaní hosté festivalu a výherci soutěží se můžou hlásit u hlavního vstupu u pokladny označené nápisem Akreditace.
Parkování
Parkování je možné na dostihovém závodišti v bezprostřední blízkosti festivalu. Po naplnění této kapacity pro Vás máme další dva tipy na parkování:
• parkoviště u Parama – cca 200m od festivalu
• parkoviště v zadní části dostihového závodiště
• Parkovné: 100,-Kč auto / den
Otevírací doba
Sobota 17. června 10 – 20 hod
Neděle 18. června 10 – 17 hod.
Vstupné
Na místě:
• 100,- Kč jednodenní vstup v sobotu i v neděli
ZTP a děti do 130cm vstup zdarma
Lístky v předprodeji s dárkem!
Do pátku 16. 6. mají zájemci poslední možnost zakoupit si vstupenky v předprodeji v síti Ticketportal nebo online na www.freshfestival.cz/vstupenky.
Výhodná cena vstupenky 100 Kč obsahuje jednodenní vstup na kterýkoliv den vybraného festivalu a dárek v hodnotě 40 Kč v podobě oroseného ležáku Pilsner Urquell, který si můžou návštěvníci sami, za asistence a výkladu Mastera Bartendera, načepovat do skla.
Více info na webu www.freshfestival.cz, Facebook Fanpage nebo na Instagram.com/fresh_festival.